Linköping, Östergötland
+46 724027764
hvb@sibomsorg.se

Jobba hos oss

SÖK JOBB HOS OSS

Vill du bli en del av vårt team?

Vi på SIB Vård och Omsorg är alltid på jakt efter de absolut vassaste behandlarna, nyfikna personerna och spännande förebilder! Just nu söker vi sommarvikarier och extrapersonal så tveka inte att skicka in din ansökan till info@sibomsorg.se

VI SATSAR PÅ OSS

I arbetet med människor är personalen det viktigaste verktyget. Att satsa på personalen är att satsa på verksamhetens kvalitet och utförande. Därför erbjuder vi kontinuerligt vår personal kompetensutveckling och handledning.

VI TRIVS PÅ JOBBET

När man i sitt arbete möter människor i utsatthet så är det extra viktigt att trivas på jobbet. Arbetsplatsen ska vara en plats där du fyller på  med energi och trivs även de tuffare dagarna.

VI HJÄLPER VARANDRA FRAMÅT

Vi tror på motivation som en viktig nyckel i att bygga en stark personalgrupp därför vill vi alltid underlätta för dig att klättra på din karriärstrappa och stötta dig i att nå de personliga mål du har satt upp.

VI ÄR OLIKA TILLSAMMANS

I de allra starkasta grupperna lever mångfald och jämställdhet i symbios med varandra. Vi på SIB strävar alltid efter att uppnå sådana grupper därför söker vi mångfald i kompetens, utbildningsbakgrund, härkomst och mycket annat när vi anställer. 

Tveka inte att höra av dig till oss !